Kungliga Svenska Aeroklubben

KSAK Motorflygförbundet
Stäng
Logga in

Sommartider på kansliet

Publicerad: 17 juni, 2015 av Hans Pålsson

Sommaren är här och det innebär begränsad service från personalen på KSAK:s kansli. Enklast är det att nå kansliet via telefon, det är alltid bäst att ringa på förmiddagen. Flera av våra medarbetare arbetar halvtid. Under juli månad är det extra besvärligt men vi har bemanning nästa alla dagar. Under perioden 20-31 juli finns bara en person i tjänst under förmiddagar. Det kan vara stängt enskilda dagar. Under den perioden kan det vara svårt att få förlängda flygtillstånd utfärdade. I nödfall kan man nästan alltid nå generalsekreterare på mobilen.

Trevlig flygsommar önskar vi på KSAK/KSAK-M:s kansli – Rolf, Kia, Håkan, Ulla & Matti!

Kontakt

Besöksadress

Gustavslundsvägen 137, 5tr i Alvik

Postadress

Gustavslundsvägen 137, 5tr
SE-167 51  Bromma

Telefon: 08-764 60 90

E-post: info@ksak.se
(både till KSAK och KSAK-M)

Bankgiro

KSAK 724-9196
KSAK-M 5814-2654

 

 


Login för KSAK/M

Outlook
Sharepoint