Kungliga Svenska Aeroklubben

KSAK Motorflygförbundet
Stäng
Logga in

Lars-Inge Karlsson dubbel segrare och Norberg tog det igen

Publicerad: 6 februari, 2015 av Hans Pålsson

Aktivitetstävling

Norbergs FK tog återigen hem segern i Aktivitetstävlingen med 130 poäng, med Ludvika UL-flygare på andra plats med 60 poäng.

Riksnavigering

I Riksnavigeringen totalt och Klass 1 (de som någon gång deltagit i SM) segrade Lars-Inge Karlson Gävlebygdens FK med fantastiska 0 prickar, med Roland Olsson Ludvika FK på andraplats mad 27 prickar och Fräs Erik Andersson Ludvika UL-flygare på tredjeplats med 36 prickar.
I Klass 2 (ej deltagit i SM) segrade Anders Trönnberg Kristianstad FK med 473 prickar, på andraplats kom Per-Åke Persson Kristianstad FK med 483 prickar och på tredje plats Martin Källman med 727 prickar.

Rikslandning

Även här stod Lars-Inge Karlsson Gävlebygdens FK som segrare med 17 prickar, på andraplats kom Henry Mattsson Norbergs FK med 43 prickar och Jorma Koskinen Norbergs FK kom trea med 50 prickar, vilket även fjärdeplacerade Gösta Modin Gävlebygdens FK hade men Jorma hade ett bättre resultat på sin bästa landning.