Kungliga Svenska Aeroklubben

KSAK Motorflygförbundet
Stäng
Logga in

VFR-handbok från Transportstyrelsen

Publicerad: 1 april, 2015 av Hans Pålsson

Trafikreglerna för luftfart har uppdaterats för att stämma överens med de så kallade SERA-reglerna vilka trädde i kraft i slutet av 2014. Reglerna har inte varit helt tydliga på alla punkter, bland annat så har begreppet borgerlig skymning varit föremål för en hel del frågor. Nu har Transportstyrelsen gett ut en ”Handbok Trafikflygregler – visuellflygregler (VFR)” som sammanfattar reglerna för VFR-flygare, samt ger lite allmänna tips. Handboken finns på TS sida om Trafikregler för luftfart och handboken finns att ladda ned i PDF-format.

Kontakt

Besöksadress

Gustavslundsvägen 137, 5tr i Alvik

Postadress

Gustavslundsvägen 137, 5tr
SE-167 51  Bromma

Telefon: 08-764 60 90

E-post: info@ksak.se
(både till KSAK och KSAK-M)

Bankgiro

KSAK 724-9196
KSAK-M 5814-2654

 

 


Login för KSAK/M

Outlook
Sharepoint