Kungliga Svenska Aeroklubben

KSAK Motorflygförbundet
Stäng
Logga in

”Tveka inte längre. Börja nu – lär dig flyga!”

Publicerad: 7 juni, 2015 av Hans Pålsson

Rubriken är framsidestexten på en ny broschyr som KSAK har producerat med avsikt att stötta flygklubbarna i deras rekryteringsarbete. Broschyren överräcks personligen till en besökare som visar intresse för konsten att spaka en flygmaskin, tillsammans med lite muntlig information om de olika möjligheter till utbildning som finns. Drygt halva baksidan har lämnats till information från den lokala klubben. Broschyren rekvirerar du från KSAKs kansli.

Kontakt

Besöksadress

Gustavslundsvägen 137, 5tr i Alvik

Postadress

Gustavslundsvägen 137, 5tr
SE-167 51  Bromma

Telefon: 08-764 60 90

E-post: info@ksak.se
(både till KSAK och KSAK-M)

Bankgiro

KSAK 724-9196
KSAK-M 5814-2654

 

 


Login för KSAK/M

Outlook
Sharepoint