Kungliga Svenska Aeroklubben

KSAK Motorflygförbundet
Stäng
Logga in

Cape to Cape nästan framme vid målet!

Publicerad: 22 oktober, 2015 av Hans Pålsson

Johan Wiklund, som under projektnamnet Cape to Cape flyger sin Moth från Nordkap till Kapstaden, är nästan framme vid sitt mål. Den som har följt Johans blogg vet vilken strapats det har varit och man kan inte annat än imponeras av hur han har klarat av flygningen. Blogginlägget från den 20e berättar hur Johan uppvisningsflög tillsammans med Sydafrikanska JAS-plan! På lördag den 24e oktober är det tänkt att den sista landningen ska göras och vi hoppas alla att allt går som planerat! KSAK sponsrar flygningen och du kan göra detsamma. Överskottet går till skolprojekt i Sydafrika. Lycka till Johan!

Kontakt

Besöksadress

Gustavslundsvägen 137, 5tr i Alvik

Postadress

Gustavslundsvägen 137, 5tr
SE-167 51  Bromma

Telefon: 08-764 60 90

E-post: info@ksak.se
(både till KSAK och KSAK-M)

Bankgiro

KSAK 724-9196
KSAK-M 5814-2654

 

 


Login för KSAK/M

Outlook
Sharepoint