Kungliga Svenska Aeroklubben

KSAK Motorflygförbundet
Stäng
Logga in

Lyckat is-flyin på Möckeln

Publicerad: 18 januari, 2016 av Hans Pålsson

Älmhults flygklubb har i flera år bjudit in till ”Is-flyin” på sjön Möckeln i Småland, när vädret och isen har bjudit på rätt förutsättningar. Under ett par års tid har eventet frusit inne då det inte har varit is nog, men i helgen som gick var alla förutsättningar rätt. Det blev succé! 19 flygplan från när och fjärran landade på den provisoriska banan, och fick njuta av underbart väder, korv och ärtsoppa! Om vädret håller i sig kommer man att arrangera fler is-flyin, så håll koll på Älmhults flygklubbs Facebooksida för mer info!

Det är sådana här saker som gör svenskt klubbflyg så fantastiskt! Har du också varit på något arrangemang som du tycker att fler ska få ta del av? Hör av dig till KSAK, skriv till webb@ksak så fyller vi på kalendern och sprider ordet!

Njut av Hasse Hellströms fina film från gårdagen nedan!