Kungliga Svenska Aeroklubben

KSAK Motorflygförbundet
Stäng
Logga in

Ny version av appen Svenska Flygfält

Publicerad: 4 februari, 2016 av Hans Pålsson

I måndags släpptes version 4 för Apple/IOS-enheter av Pilotshops app Svenska Flygfält. Appen har uppdaterats på en mängd olika punkter, med förbättrad funktionalitet. Till exempel får man frågan efter installation om man vill ladda ner alla flygplatsblad och “vita sidor”. Tidigare var det problem på bland annat IOS-enheter att få detta att fungera men nu går det bra. Vidare kan man byta mellan fram- och baksida av flygplatsbladen bara genom att “swipa”, något som tidigare gjorde att man hoppade till nästa flygfält. Uppgraderingen ingår givetvis i befintliga abonnemang, och för den som prenumererar på den tryckta utgåvan av SvFF.

Kontakt

Besöksadress

Gustavslundsvägen 137, 5tr i Alvik

Postadress

Gustavslundsvägen 137, 5tr
SE-167 51  Bromma

Telefon: 08-764 60 90

E-post: info@ksak.se
(både till KSAK och KSAK-M)

Bankgiro

KSAK 724-9196
KSAK-M 5814-2654

 

 


Login för KSAK/M

Outlook
Sharepoint