Kungliga Svenska Aeroklubben

KSAK Motorflygförbundet
Stäng
Logga in

Lär dig formationsflyga!

Publicerad: 10 mars, 2016 av Hans Pålsson

I år planeras ett nytt tillfälle för dig som vill utvecklas som pilot genom att skaffa behörighet att flyga formation/rote. Utbildningen vänder sig till både PPL- och UL-flygare. Utbildningen sker i form av 3-dagars internatkurser i två block: block 1 den 2-4 maj,  block 2 den 5-7 maj. Vi använder moderna, lågvingade UL-plan för bästa ekonomi och miljöprofil. Teori, flygning, kost och logi erbjuds till paketpris 9.950 kronor (gäller vid fulltecknade kurser). För den som har PPL fungerar utbildningen även som klass- och typinflygning UL.

Plats: Ålleberg. Tid: 2-7 maj 2016. Kursledare: Kjell Nordström och Jan-Olof Friskman. Antalet platser är begränsat. Anmäl intresse snarast till Håkan Ahlström på KSAK!