Kungliga Svenska Aeroklubben

KSAK Motorflygförbundet
Stäng
Logga in

Begränsningar i varvet på Säve

Publicerad: 4 april, 2016 av Hans Pålsson

Turerna kring Säve flygplats utanför Göteborg har varit många. Nu ser det ut som om den tidigare presenterade köparen är den som kommer att ta över driften av flygplatsen, men tills dess att detta är klart gäller vissa begränsningar i flygtrafiken i varvet. Flygplatsen har publicerat följande dokument i ärendet. Ska du flyga på Säve så läs det. Har du frågor, kontakta flygplatsledningen eller någon av flygklubbarna. Airport Regulation Göteborg City Airport: AR 3-06 Reglering fältnära rörelser

Kontakt

Besöksadress

Gustavslundsvägen 137, 5tr i Alvik

Postadress

Gustavslundsvägen 137, 5tr
SE-167 51  Bromma

Telefon: 08-764 60 90

E-post: info@ksak.se
(både till KSAK och KSAK-M)

Bankgiro

KSAK 724-9196
KSAK-M 5814-2654

 

 


Login för KSAK/M

Outlook
Sharepoint