Kungliga Svenska Aeroklubben

KSAK Motorflygförbundet
Stäng
Logga in

Alla flygfält – stora som små…

Publicerad: 4 maj, 2016 av Hans Pålsson

Ett privat initiativ att på en Google Maps-karta lista alla svenska flygfält, stora som små, i bruk som de stängda, har snabbt fått stor spridning och massvis med flygfält som du säkert aldrig har hört talas om finns nu listade. Även flygfält i andra länder, först inom Skandinavien men nu även i övriga Europa, har följt med. Du hittar projektet “Skandinaviska flygfält” här. Observera att informationen är helt inofficiell och ska inte användas som källa för navigation.

Kontakt

Besöksadress

Gustavslundsvägen 137, 5tr i Alvik

Postadress

Gustavslundsvägen 137, 5tr
SE-167 51  Bromma

Telefon: 08-764 60 90

E-post: info@ksak.se
(både till KSAK och KSAK-M)

Bankgiro

KSAK 724-9196
KSAK-M 5814-2654

 

 


Login för KSAK/M

Outlook
Sharepoint