Kungliga Svenska Aeroklubben

KSAK Motorflygförbundet
Stäng
Logga in

Uppdaterad: Svenska Flygfält i SkyDemon

Publicerad: 18 juli, 2016 av Hans Pålsson

I senaste utskicket från Pilotshops system Svenska Flygfält skriver Lennart Abrahamsson att flygplatsbladen för svenska flygplatser görs tillgängliga i det oerhört populära färdplanerings- och navigationsprogrammet SkyDemon.

Svenska Flygfält blir nu tillgänglig via appen SkyDemon. Vi har nu kommit överens och från augusti (under månaden) så kommer Svenska Flygfält att kunna köpas via SkyDemon och blir då tillgänglig i appen. I detta skede är det bara flygfältsbladen som finns tillgängliga.  Mer info kommer.

Tidigare har man kunnat köpa TMA-kartor för programmet AirNavPro. Flygplatsbladen i SkyDemon visas på själva kartan om man så önskar som ett lager ovanpå den vanliga kartan, vilket gör inflygning till flygplatser mycket enklare. Det är mycket glädjande att SkyDemon nu blir ännu bättre för svenska piloter! Läs mer om Svenska Flygfält här.

Uppdatering 160831: Pilotshop meddelar att integrationen i SkyDemon tar lite längre tid än beräknat. Arbetet beräknas bli klart under hösten.