Kungliga Svenska Aeroklubben

KSAK Motorflygförbundet
Stäng
Logga in

Kör gokart och gör en god gärning!

Publicerad: 7 oktober, 2016 av Hans Pålsson

Från vår systerorganisation Kungliga Automobilklubben, KAK, kommer en inbjudan med ett gott syfte. Den 24 oktober kan du delta i ett gokartrace i Globen, där alla pengar går till Project Playground. Från inbjudan;

STCC och Project Playground ger dig nu möjlighet att delta i en fartfylld upplevelse! Ta chansen att tävla i Go-Kart med riktiga elitförare från STCC:s racingklasser! Nätverka och mingla med god mat och dryck – och naturligtvis…kör! Fina priser för diverse utmärkelser finns såklart att vinna. Allt överskott går oavkortat till Project Playgrounds arbete för utsatta barn och ungdomar.

Läs mer här: inbjudan-till-project-playgrounds-gokarttavling-24-oktober. Passa på att ”pröva dina vingar” i racing med Sveriges förarelit!