Kungliga Svenska Aeroklubben

KSAK Motorflygförbundet
Stäng
Logga in

Flygfyren – ditt flygcafé på nätet

Publicerad: 11 februari, 2017 av Hans Pålsson

Än är det vinter och i större delen av landet ligger snön tjock på landningsbanorna. Är det flygbart väder så kan man ge sig den på att man antingen är på jobbet eller först måste skotta fram hangaren för att kunna dra ut flygplanet. Våren känns ännu fjärran… Men när du känner att du vill få lite flygklubbssnack finns räddningen online – Flygfyren.nu! Här pratas det om allt flyg från stort till smått, med tyngdpunkt på allmänflyg, flygklubbar, flygskolor och sådant som berör privatflygaren i första hand. Här kan du ställa frågor om allt, vare sig du redan är pilot eller vill bli. Kika in, registrera ett konto och var med i gemenskapen!

Kontakt

Besöksadress

Gustavslundsvägen 137, 5tr i Alvik

Postadress

Gustavslundsvägen 137, 5tr
SE-167 51  Bromma

Telefon: 08-764 60 90

E-post: info@ksak.se
(både till KSAK och KSAK-M)

Bankgiro

KSAK 724-9196
KSAK-M 5814-2654

 

 


Login för KSAK/M

Outlook
Sharepoint