Kungliga Svenska Aeroklubben

KSAK Motorflygförbundet
Stäng
Logga in

Helgläsning om utlandsresor

Publicerad: 16 juni, 2017 av Hans Pålsson

Ett av flygningens stora nöjen är möjligheten att ta sig utomlands snabbt och enkelt. Nyligen har det gjorts två resor ner i Europa som den intresserade kan läsa om på webben. Den första är en gemensam resa för några skånska klubbar som ledde hela vägen ner till Medelhavet, med många intressanta stopp på vägen, och garanterat vackra vyer. Läs reseberättelsen om denna tur i Söderslätts flygklubbs forum. Den andra resan är Linköpings flygklubbs tur ner till Berlin. Förra året var de på upptäcktsresa i norra Tyskland och Danmark, vilket man kan läsa om här, och i år tog man sig lite längre söderut. Läs blogginlägget ”Tyskland v. 2.0” här. Har du varit iväg på en spännande resa, och vill dela med dig? Skicka ett tips till webb@ksak.se!