Kungliga Svenska Aeroklubben

KSAK Motorflygförbundet
Stäng
Logga in

Ny Sportstar till NSF

Publicerad: 4 juli, 2017 av Hans Pålsson

Nordvästra Skånes Flygklubb har ånyo moderniserat sin flotta av flygplan! Klubben var först i landet med att flyga Evektor Sportstar, och har genom denna satsning upplevt en positiv utveckling med mer flygning, mer skolning och bättre ekonomi i klubben. Nu har man tagit ett steg till och köpt en ny Sportstar, denna gång med “glascockpit“. Ksak.se får säkert tillfälle att återvända med mer information om denna maskin. Stort grattis till NSF!

Kontakt

Besöksadress

Gustavslundsvägen 137, 5tr i Alvik

Postadress

Gustavslundsvägen 137, 5tr
SE-167 51  Bromma

Telefon: 08-764 60 90

E-post: info@ksak.se
(både till KSAK och KSAK-M)

Bankgiro

KSAK 724-9196
KSAK-M 5814-2654

 

 


Login för KSAK/M

Outlook
Sharepoint