Kungliga Svenska Aeroklubben

KSAK Motorflygförbundet
Stäng
Logga in

Ny Teknisk Chef utsedd

Publicerad: 21 februari, 2018 av Hans Pålsson

Vi kan med glädje hälsa Robin Fjellström välkommen till KSAK. Robin kommer att börja hos oss som Teknisk Chef då han efterträder Matti som går i pension den 31 mars.

Robin är en pionjär inom ultralätt flyg och började flyga i slutet av 80-talet. Först blev det häng-och skärmflyg och ganska snart därefter trike. Sedan var det dags att börja segelflyga. Robin har idag sammantaget 5000 timmar. Sedan år 2000 har Robin fungerat som UL-lärare för både UL-A och UL-B. Sedan år 2008 är han besiktningsman för KSAK Motorflygförbund.

Robins flygintresse har fört honom utomlands. Har bland annat varit delaktig i ett pilotprojekt i Centralafrikanska republiken för flyginventering av vilda djur. Robin har även jobbat i Italien med ett arkeologiskt flygprojekt för fotografering med värmekamera över ett område av lämningar från den etruskiska tiden.

Med Robins flygerfarenheter både tekniskt och operativt tillsammans med hans trevliga och positiva attityd så ser vi att han kommer att göra skillnad för UL-flyget.

Varmt välkommen Robin hälsar vännerna på kansliet!

Lars-Christer, Generalsekreterare KSAK & KSAK Motorflygförbund