Kungliga Svenska Aeroklubben

KSAK Motorflygförbundet
Stäng
Logga in

Rapportera Flygtid 2020

Publicerad: 4 januari, 2021 av Maria Winkler

Till: Flygklubbar anslutna till KSAK och KSAK-M

Det är dags för ett nytt år och jag vill börja med att säga att vi är tacksamma för att ni fortsätter hålla flygsverige uppe i luften i dessa tider. Tider som ger oss utmaningar vi sällan kunnat tänka oss. Vi hoppas att ni efter omständigheterna mår bra och att ni tillsammans med oss fortsätter göra skillnad för allmänflyget i Sverige.

Här på KSAK håller vi på att avrunda flygåret 2020 och det kan vi inte göra utan er. Vi behöver som alltid be er om erat flygtidsuttag för året 2020.

Detta efterfrågar vi för att Flygklubbsrapporterna som ni lämnar är av stor vikt för hela allmänflyget och för KSAK arbete, både internt och externt. Det sammantagna flygtidsuttaget stärker vår lobbyverksamhet i bla. bevarandet av flygplatser och luftrum samt för att stärka brandflygets betydelse. Vi använder oss av ert underlag i kontakter med Transporstyrelsen, Luftfartsverket, Haverikommissionen och MSB.

Vänligen förväxla inte Flygtidsrapporten med Tidsrapporteringen ni gör till transportstyrelsen.

Ni rapporterar in klubbens flygtidsuttag genom att fylla i Flygtidrapporten 2020 genom att fylla i följande PDF och sedan skicka in till maria@ksak.se som senast 1 februari 2021.