Kungliga Svenska Aeroklubben

KSAK Motorflygförbundet
Stäng
Logga in

5 snabba frågor med Emilie

Publicerad: 26 april, 2021 av Emilie Larsson

Nu har Emilie varit hos oss i 1 månad och tiden går otroligt snabbt när man har roligt 😃 Men vi vill ju fortfarande lära känna henne lite bättre så här kommer 5 snabba frågor:

Vem är du och hur känns nya jobbet?

Emilie heter jag och är 35 år gammal. Är born and raised söder om söder i Stockholm och bor just nu i Älvsjö sedan 15 år tillbaka. Jag har en son på 11 år som heter Maximilian och han är döpt efter Zlatan Ibrahimovic´s förstfödde son, jag är ett STORT fan av Zlatan. Jobbet känns jättebra och jag trivs som fisken i vattnet! Mycket att lära sig och hålla koll på men känner att jag är på gång, det här kommer att bli så bra!

Vad gjorde du innan du kom till KSAK?

Jag jobbade på ett mediaföretag inom utomhusreklam där jag hade flera olika koordinerande roller.

Vad gör du på fritiden?

Jag tränar flera dagar i veckan, är fotbollsmamma, umgås mycket med familjen, har ett stort intresse och en stor kärlek till matlagning. Italienska köket och pasta är en favorit. Och självklart vegetariskt!

Vad är det galnaste du gjort i livet?

Det var när jag var i Kapstaden i Sydafrika och dök med vithajar. Vithajar har alltid varit min största rädsla i livet och tänkte: ”ska jag någon gång göra detta så är det i vithajarnas mecka: Kapstaden”. Det är både det galnaste och ballaste jag gjort i hela mitt liv.

Bästa resmålet enligt dig?

Italien, helt klart! Maten, vinerna, människorna, kulturen och skidåkningen uppe i norra Italien. Bästa som finns! Men ska vi hålla oss inom Sverige så ligger Ystad mig otroligt varmt om hjärtat, där har jag spenderat många somrar som sommarflicka och åker ner dit med jämna mellanrum, året om.

Har ni fler frågor ni vill ställa Emilie så mejla henne på emilie@ksak.se 😃