Kungliga Svenska Aeroklubben

KSAK Motorflygförbundet
Stäng
Logga in

Christer har landat – vår UL Skolchef från 1 juli 2021

Publicerad: 1 juli, 2021 av Emilie Larsson

Efter en månads inskolning övertar jag nu rollen som UL Skolchef under tiden som Sofia går på mammaledighet. Sofia, lycka till med nya ledarskapet som förälder. Kanske det mest krävande ledarskapet!

Efter 23 år som flyglärare i normalklassat och 10 år som kontrollant för Transportstyrelsen, är min ambition att stötta, ge support och coacha piloter, flyglärare, klubbar och skolor i sina respektive roller.

Den närmsta tiden kommer jag att bekanta mig med flyglärarna, flygklubbarna och flygskolorna för att skapa mig en bild över hur det fungerar ute i landet. Min uppfattning är att en bra kommunikation är början till en långvarig relation.

Om du inte har hört något från mig, hör gärna av dig. Från den 1 juli övertar jag Sofias mobil och dator:

Här når du mig:
Mobil: 070 305 74 00
E-post: christer@ksak.se