Kungliga Svenska Aeroklubben

KSAK Motorflygförbundet
Stäng
Logga in

Luleå-Boden har gjort en exklusiv flygdag för tjejer!

Publicerad: 24 september, 2021 av Emilie Larsson

Luleå-Bodens flygklubb anordnade en flygdag som var framtaget för just tjejer. Flygintresset hos tjejer är stort men det är på tok för få inom allmänflyget. För att fler ska få chansen att få upp ögonen för flygets underbara värld så anordnade LBFK en exklusiv flygdag för tjejer. Klubben bjöd på fika och information om vad det innebär att ta flygcertifikat och om hur det är att vara medlem i LBFK. Evenemanget genomfördes lördag den 18 september 2021 på Luleå Airport.

Hur gick det? Totalt var det 15 tjejer i alla åldrar som fick en flygtur. 4 av dessa tjejer anmälde sitt intresse direkt efter rekryteringsaktiviteten. Mer om Luleå-Boden flygklubb finner du HÄR

Vi på kansliet är imponerade av engagemanget och drivkraften i klubben, snyggt jobbat.