Kungliga Svenska Aeroklubben

KSAK Motorflygförbundet
Stäng
Logga in

Välkommen på KSAK DM Föredrag!

Publicerad: 18 november, 2021 av Emilie Larsson

”Remote Tower – var står vi idag?” Onsdag den 26 januari kl. 18.00

Var med på KSAK DM föredrag på Tekniska museet onsdag den 26 januari kl. 18.00 (gratis inträde) eller se föredraget på Youtube. Välkommen att lyssna på Niclas Gustavsson som håller ett spännande föredrag om Remote Tower, inte minst ur ett allmänflygperspektiv. Niclas kommer från Saab Digital Air Traffic och är utbildad systemingenjör och kommersiell pilot. Från och med flygbesiktning har han arbetat i många befattningar på LFV (ANSP i Sverige), från chef för LFV forskning och utveckling och olika stödfunktioner och till Saab Digital Air Traffic Solutions där Niclas fokuserar på att utveckla och driva remote ATS-marknaden globalt genom att integrera systemkunskap med operativ och ANSP-ledningskunskap.

Väl mött onsdag den 26 januari!

För dig som vill se föredraget i efterhand, välkommen till https://youtu.be/_hbPUJHSUJI