Kungliga Svenska Aeroklubben

KSAK Motorflygförbundet
Stäng
Logga in

Anmälan till Motorflygchefskurs helgen 19-20 februari 2022

Publicerad: 6 december, 2021 av Emilie Larsson

Anmäl dig till Motorflygchefskurs helgen 19-20 februari 2022

Som motorflygchef är det bruklig att du ansvarar för klubbens flygsäkerhet i områden som i allmän kunskap om regelverk, piloters färdighet, individers attityder, omdöme och självkännedom. Inte minst har du rollen som kulturbärare och behöver alltid föregå med gott exempel. 

Personen ska vara särskilt lämpad att handha ledningen av Skogsbrandsbevakning, vara känd som omdömesgill flygare samt ha goda ledaregenskaper. Personen ska ha uppnått 25 års ålder och inneha PPL eller LAPL om minst 150 timmar motorflygtid.

Anmälan görs av ordförande och skickas till lars-christer@ksak.se 

Välkommen med er anmälan!