Kungliga Svenska Aeroklubben

KSAK Motorflygförbundet
Stäng
Logga in

Tack för mig!

Publicerad: 7 januari, 2022 av Emilie Larsson

Nu är det dags att tacka för mig och testa mina vingar på nytt håll!

Jag vill tacka för det här året som varit där jag tar med mig nya erfarenheter och utmaningar till mitt nya jobb på Permobil som Paralegal. Vi hade vår traditionella go´fika idag, som har blivit en viktig hållpunkt på fredagar med vår fantastiska utsikt över ett soligt Stockholm.

 

 

 

 

 

 

 

Fortsätt gör skillnad för allmänflyget och flyg säkert!

Bästa hälsningar,

Emilie

Kontakt

Besöksadress

Gustavslundsvägen 137, 5tr i Alvik

Postadress

Gustavslundsvägen 137, 5tr
SE-167 51  Bromma

Telefon: 08-764 60 90

E-post: info@ksak.se
(både till KSAK och KSAK-M)

Bankgiro

KSAK 724-9196
KSAK-M 5814-2654

 

 


Login för KSAK/M

Outlook
Sharepoint