Kungliga Svenska Aeroklubben

KSAK Motorflygförbundet
Stäng
Logga in

Välkommen på KSAK DM Föredrag

Publicerad: 8 februari, 2022 av Emilie Larsson

”Behåll Bromma flygplats” Onsdag 16 februari kl. 18.00
Kom till Lilla hörsalen på Tekniska muséet i Stockholm och lyssna på trafikregionrådet Kristoffer Tamsons som berättar om möjligheter att behålla Bromma flygplats. Kristoffer är förutom trafikregionråd också vice gruppledare för Moderaterna i Region Stockholm med ansvar för Trafiknämnden, SL och övergripande trafikfrågor. Han är även ordförande för Svensk Kollektivtrafik och Mälardalsrådet. Det är fritt inträde och föredraget går som vanligt att se på Youtube.

Varmt välkomna den 16 februari!

För dig som vill se föredraget i efterhand kommer det så småningom en länk här.

KSAK Behåll Bromma flygplats – YouTube