Kungliga Svenska Aeroklubben

KSAK Motorflygförbundet
Stäng
Logga in

Årets flygare 2021

Publicerad: 18 februari, 2022 av Emilie Larsson

Lars-Inge Karlsson – Årets Flygare 2021!

KSAK utser varje år Årets Flygare. Kandidaten ska ha utmärkt sig inom flyget på något sätt genom stora insatser under lång tid, uppmärksammade positiva insatser eller gjort en särskild insats under det aktuella året.

Lars-Inge Karlsson från Gävlebygdens Flygklubb har utsetts till Årets Flygare 2021 med följande motivering:

Lars-Inge har året 2021 vunnit alla tävlingar han har ställt upp i. Av de 25 som vunnit SM (tidigare RM) har han vunnit 12 gånger och har varit starkt framgångsrik inom tävlingsflyget de senaste 15 åren. Han är en inspirationskälla för tävlingsflygare i landet och med sin erfarenhet också en mentor som ställer upp och hjälper alla som vill ha råd och stöd med sitt tävlingsflygande. En riktig eldsjäl!