Kungliga Svenska Aeroklubben

KSAK Motorflygförbundet
Stäng
Logga in

Kursen är fullsatt! Motorflygchefskurs helgen 18-19 februari 2023

Publicerad: 6 april, 2022 av Carin Lindström

OBS: Kursen är fullsatt och tillkommande anmälningar kommer att kallas till nästa Motorflygchefskurs! Meddelande daterat 2023-01-20/Lars-Christer 

Anmäl dig till Motorflygchefskurs helgen 18-19 februari 2023 – speciellt för er som flyger brandflyg säsongen 2023

Som motorflygchef är det bruklig att du ansvarar för klubbens flygsäkerhet i områden som i allmän kunskap om regelverk, piloters färdighet, individers attityder, omdöme och självkännedom. Inte minst har du rollen som kulturbärare och behöver alltid föregå med gott exempel.

Personen ska vara särskilt lämpad att handha ledningen av Skogsbrandsbevakning, vara känd som omdömesgill flygare samt ha goda ledaregenskaper. Personen ska ha uppnått 25 års ålder och inneha PPL eller LAPL om minst 150 timmar motorflygtid.

När; Lördag och söndag, 18-19 februari 2023
Var: KSAK kansliet, Gustavslundsvägen 137, 5tr i Alvik, Stockholm med boende på Scandic Hotell i Alvik
Kostnad: Kursavgiften är reducerad och kursen i sig är kostnadsfri, men för mat och logi för två nätter betalar den enskilde ett självkostnadspris om ca 2 695 kr. Om rum ej utnyttjas reduceras priset. För den som inte deltar i middag lördag kväll reduceras priset. Bindande beställning görs vid slutlig anmälan.

Antalet kursdeltagare är begränsat.

Anmälan görs av ordförande senast fredag den 27 januari, men gärna tidigare, och skickas till lars-christer@ksak.se

Välkommen med er anmälan!