Kungliga Svenska Aeroklubben

KSAK Motorflygförbundet
Stäng
Logga in

Anmälan till Motorflygchefskurs helgen 7-8 maj 2022

Publicerad: 6 april, 2022 av Carin Lindström

Anmäl dig till Motorflygchefskurs helgen 7-8 maj 2022 – speciellt för er som flyger brandflyg säsongen 2022

Som motorflygchef är det bruklig att du ansvarar för klubbens flygsäkerhet i områden som i allmän kunskap om regelverk, piloters färdighet, individers attityder, omdöme och självkännedom. Inte minst har du rollen som kulturbärare och behöver alltid föregå med gott exempel.

Personen ska vara särskilt lämpad att handha ledningen av Skogsbrandsbevakning, vara känd som omdömesgill flygare samt ha goda ledaregenskaper. Personen ska ha uppnått 25 års ålder och inneha PPL eller LAPL om minst 150 timmar motorflygtid.

När; Lördag och söndag, 7 till 8 maj 2022
Var: KSAK kansliet, Gustavslundsvägen 137, 5tr i Alvik, Stockholm med boende på Scandic Hotell i Alvik
Kostnad: Kursavgiften är reducerad och kursen i sig är kostnadsfri, men för mat och logi för två nätter betalar den enskilde ett paket om 2 695 kr. Om rum ej utnyttjas reduceras priset. För den som inte deltar i middag lördag kväll reduceras priset. Bindande beställning görs vid slutlig anmälan.

Antalet kursdeltagare är begränsat.

Anmälan görs av ordförande senast fredag den 29 april och skickas till lars-christer@ksak.se

Välkommen med er anmälan!