Kungliga Svenska Aeroklubben

KSAK Motorflygförbundet
Stäng
Logga in

Viktig information gällande Försvarsmaktsövning Aurora 23

Publicerad: 5 april, 2023 av Ann Swedberg

Försvarsmaktsövning Aurora 23

FV har publicerat AIP SUP 34/23 som en första del i Aurora 23.
Fler publiceringar med fler sektorer är att vänta:

AROWeb – AIS MET och Färdplanering eller till IAIP (lfv.se)

Våra medarbetare på Transportstyrelsen jobbar med att sammanställa presentationerna från AFSR-mötet som var den 30/3 för publicering på Transportstyrelsens webbsida, men de hinner inte bli klara innan påsk.

På bifogad länk Försvarsmaktsövning Aurora 23 – Transportstyrelsen återfinns informationen om den kommande militärövningen. De vill göra allt de kan så att inte någon allmänflygare/privatpilot flyger in i ett restriktionsområde under pågående militärövning.