Kungliga Svenska Aeroklubben

KSAK Motorflygförbundet
Stäng
Logga in

Välkommen Steve Holm – vår nye Tekniska Chef!

Publicerad: 17 augusti, 2023 av Ann Swedberg

Vi hälsar Steve Holm välkommen ombord som KSAKs Tekniska Chef för UL-luftfartyg, Nationella Ultralätta Luftfartyg (450kg) och Nationella Lätta Flygplan (600kg).

Steve startade sin flygkarriär 2006 med ett PPL cert. Därefter tog han UL-B certifikat och har sedan dess byggt på sina behörigheter med TMG och AVA. På fritiden bogserar han segelflygare och flyger fallskärmshoppare. Vidare är Steve UL-flyginstruktör och är verksam på Örebro flygklubb.

Steve har alltid haft ett tekniskt intresse och idag servar han bland annat Blackwing, Bristell, och FK16. Steve ser fram emot att kunna vara till hjälp för UL-flygplansägare ute i landet och kommer i rollen som TC även att stötta våra besiktningsmän.

Steve började på KSAK den 1 augusti 2023 och nås som tidigare på TC-telefonen 076-712 46 46 eller på steve@ksak.se 

Tack Veli-Matti!
Veli-Matti tillträde tjänsten som Teknisk Chef i mars 2020 och har nu valt att avluta sin roll hos oss på KSAK. Vi kommer att sakna dig som kansliets glädjespridare med ett alltid gott humör och positiv syn på livet. Tack för gott arbete och ett stort engagemang.

Vi är mycket glada at Steve nu tar över vårt viktiga uppdrag för UL-samfundet och Transportstyrelsen. Välkommen!