Kungliga Svenska Aeroklubben

KSAK Motorflygförbundet
Stäng
Logga in

KSAK DM Föredrag – Drone Center Sweden ”Framtiden med drönare är redan här”

Välkommen till KSAK-DM föredrag Onsdag 26 maj 2021 klockan 19:00
Live på Youtube (gå redan nu in och prenumerera på KSAK Motorflyg) Föredraget kommer också gå att se som vanligt på ksak.se

 ”Drone Center Sweden – Framtiden med drönare är redan här!”

Drönar världen är större än någonsin! Urban från DCS kommer och berättar om den snabba utveckling som sker i drönar världen och hur man samsas i samma luftrum. Drone Center Sweden är ett unikt testbäddsprojekt i Västervik som med stöd av Vinnova och Västerviks kommun och med koordinering av RISE sedan 2017.

2021 – 2024 drivs testbädden kommersiellt och med medverkan av EU projektet AFarCloud samt flera andra tillämpningsprojekt såsom EDIT 3.0 och med stöd av Trafikverket i PNK4UTM projektet tillsammans med Telia, Tre, Ericsson, RISE och AstaZero, SWEPOS/Lantmäteriet, Södra skogsägarna, Vattenfall, T2-data, WASP/ WARA

VARMT VÄLKOMMEN!

KSAK DM på Youtube!
I och med Covid-19 har vi på KSAK tillsammans med Cool-TV kommit fram till att det bästa sättet är att enbart köra live på Youtube.
Där kan du prenumerera helt gratis på vår kanal för att inte missa något. För att prenumerera behöver du ha en användare på Youtube men det är som sagt gratis och sen är det bara att trycka på prenumerera på KSAK Motorflyg.
Eftersom vi nyss börjat med så hoppas jag att ni har överseende med eventuella tekniska problem.
Vi kommer även fortsätta länka till sändningen på ksak.se så det blir lätt för er att hitta den när det är dags!

Datum 26 maj
Tid 19.00 – 21.00
Plats Youtube