Kungliga Svenska Aeroklubben

KSAK Motorflygförbundet
Stäng
Logga in

Motorflygkonferensen – Lördag 23 sep

Nu äntligen tillbaka – Motorflygkonferensen – Lördag den 23 september på Tekniska museet i Stockholm

Då vi inte har träffats på länge är det dags att ses, skaka hand och inte minst byta nyheter, skvallra och skratta!

Sedan årsstämmorna övergick till att bli digitala är det nu dags att återigen välkomna till Motorflygkonferensen. Konferensens innehåll är riktat till dig som pilot och klubbflygare!

Lördag den 23 september tar vi plats på Tekniska museet i Stockholm. Portarna öppnas kl. 10.00, konferensen startar kl. 12.00 och pågår fram till kl. 18.00. Därefter blir det mingel på Tekniska museet som pågår till kl. 22.00. Sedan går en abonnerad buss in till City.

Vi återkommer i början av juni med fullödigt program för konferensen. Du som är tillresande kan boka hotell (en eller två nätter) och förtäring, som serveras under dagen, till självkostnadspris.

Genom KSAK kan du boka enkelrum för 1 590 kr/natt eller dubbelrum för 1 790 kr/natt på hotell Scandic No 53 på Kungsgatan i centrala Stockholm. Förtäring under lördagen kommer att landa på maximalt 700 kr/pers. inkluderande lunch, fika med en lättare middag. Alkoholhaltiga drycker betalar var och en därutöver.

Konferensen sponsras bland annat av Tekniska museet som upplåter lokalerna kostnadsfritt. KSAK står för omkring- och entrékostnader. Vi hoppas på fler sponsorer som bidrar till glädje och trivsel.

Anmälan görs till Ann på kansliet, ann@ksak.se.
Vänligen uppge om du om du önskar hotell, enkel eller dubbelrum, för 1 eller 2 nätter och middag. Skicka din intresseanmälan (ej bindande) till Ann före den 16 juni.

Vi utlovar ett intressant program för den som är intresserad av flyg och som riktas till och för klubbflyget.

Alla är välkomna oavsett du är ansluten till KSAK eller inte!

Datum 23 sep
Tid 12.00 – 22.00
Plats Tekniska Muséets stora hörsal, Stockholm