Kungliga Svenska Aeroklubben

KSAK Motorflygförbundet
Stäng
Logga in

Tack för ert stöd – Årsstämmorna 2021

Publicerad: 9 april, 2021 av Emilie Larsson

Den 22, 23 och 25 mars hade KSAK och KSAK-M sina årsstämmor. Även i år har dessa varit digitala och ni kan hitta all information och protokoll här.

Hans Påhlsson har förnyat förtroendet som ordförande för styrelsen och vi hälsar följande nya ledamöter, Jörgen Prahl (Eslövs FK Regionföreträdare Syd), Björn Rystedt (Linköpings FK Regionföreträdare Öst), Elin Josefsson (Linköpings Segelflygklubb Ledamot) och Robert Grenemark (Luleå-Boden FK Ledamot) varmt välkomna. Vi tackar Henry Lindholm, Karl-Ivar Karlsson, Sven E Andersson för ett fantastiskt stöd till kansliet och mycket bra arbete i styrelsen som har gjort skillnad för allmänflyget. Mer om både avgående och pågående ledamöter kan ni läsa i kommande fullmatade nummer av Pilot Briefing

Kontakt

Besöksadress

Gustavslundsvägen 137, 5tr i Alvik

Postadress

Gustavslundsvägen 137, 5tr
SE-167 51  Bromma

Telefon: 08-764 60 90

E-post: info@ksak.se
(både till KSAK och KSAK-M)

Bankgiro

KSAK 724-9196
KSAK-M 5814-2654

 

 


Login för KSAK/M

Outlook
Sharepoint